Park och lek

Park och lek

LibenPlays har ett stort utbud av utrustning för park och lek. Här presenterar vi bara en del av utbudet. Är det något specifikt du söker, kontakta oss, vi har MYCKET att erbjudaVi levererar lekplatsutrustning till hela Skandinavien, produkterna är av hög kvalité med nödvändiga certifierat. LibenPlay är en av världens största tillverkare av bland annat lekplatser. Vår produktion är ISO certifierad och sker med avancerade helautomatiska robotar, på så sätt producerar vi produkter med samma precision varje gång.

Vårt sortiment består bl.a av klätterställningar och diverse olika gungor. Konventionella gungställningar, fjädergungor, vippgungor och annat som hör lekplatsen till finns i vårt sortiment. Vi har dessutom karuseller för de som vill ha fart och fläkt. LibenPlay anlägger även hinderbanor skräddarsydda för den yta som finns att tillgå, våra hinderbanor passar både stora och små. För det lugna parkbesöket har vi bänkar, bord och annat för en trevlig utemiljö.

Libenplay Scandinavia kan även anlägga konstgjort underlag, ett smidigt alternativ till sand. I samarbete med Unisport Scandinavia levererar vi högkvalitativt underlag som följer alla regler gällande fallskydd och montering. Vi har både konstgräs och olika typer av gummi.

Som kund kan man välja ifall man vill ha enbart utrustningen levererad eller om man vill ha underlag anlagt samt även produkterna monterade. Då skickar vi ut våra duktiga montörer som har erfarenhet av våra produkter och hur de ska installeras på bästa sätt.

Garantivillkor

Vi tål att jämföras –
både gällande pris och kvalité.

Klicka på bilderna och se hela produktgruppen.

Gungor

Gungor ingår i många av lekplatsmodellerna. Du kan även köpa en ren gungställning. Här finns ett bra utbud.

Fjädergungor

Klassiska fjädergungor. Många roliga, moderna och klassiska modeller.

Karusell

Våra karuseller är lika populära bland barn som vanligt. Ett ständigt växande sortiment för att tillfredsställa alla köpare.

Klätter-
ställningar

Vi har häftiga klätterställningar, perfekta när du vill ha något utmanande för barnen.

Park

Parkmöbler, bänkar, soptunnor och mycket mer.

Hinder

Hinderbarnor är en kraftmätning. En perfekt sysselsättning på Idrotten i skolan såväl som på fritiden.