Referensobjekt

Referensobjekt

Ett urval av våra referensobjekt i Sverige

Vill du besöka en av våra referensplatser? Ta kontakt med en av våra säljare här


VETLANDA (KVILLSFORS)

I Kvillsfors utanför Vetlanda har Kvillsforsbostäder köpt en ny lekplats till sina hyresgäster. Valet föll på lekmiljön Backaryd från vår serie Blekinge, som är en klassisk lekplats med både gungor och flertalet rutschkanor. Designen passar perfekt in med sina gröna och bruna detaljer. En av flera fördelar med att handla en lekplats från oss på LibenPlay är att du som kund har möjligheten att välja de färger som passar just din utemiljö bäst. Byggdes våren 2017.


BANKERYD (FURUVIK)

I anslutning till idrottsanläggningarna i rekreationsområdet Furuvik i Bankeryd, utförde Jönköpings kommun en fin anläggning. Man valde LibenPlay som leverantör av utrustningen. Redskapen kommer från Utegymsserierna ”Olympia” och ”Universe”.


GRÄNNA

Gränna Camping ville inför säsongen 2017 göra en utbyggnad av existerande lekplats. Libenplay fick i uppdrag att sätta ihop ett paket och på bilderna ser ni resultatet.
Från serien Gotland kommer lekplatsens huvudattraktion i lekmiljön ”Fårö”. Denna lekställning är populär bland barn i alla åldrar och har flera utmanande moment. Här kan barnen t.ex. klättra, snurra runt eller leka ”inte nudda sand”. Denna kompletteras med lekmiljö ”Bankeryd” från Smålandsserien, anpassad för de allra minsta. Det finns bland annat en rutschkanor, en liten klättervägg och en nummerskylt där barnen kan träna sina kunskaper i t.ex. matte. Slutligen har Gränna Camping även ställt upp två gungor. Den populära gungan har flera olika namn, lite beroende på var i landet man befinner sig. Men kinagunga, fågelbogunga och kompisgunga är populär begrepp bland barn runt om i Sverige. Gränna Camping öppnade sin nya lekpark i april 2017!


ULRICEHAMN (DALUM)

Naturbo ville inför sommaren ge sina hyresgäster en ny lekplats och Libenplay fick uppdraget att leverera denna. Lekplatsen utanför Ulricehamn innehåller flera olika moment för lek och rörelse. Barnen kan t.ex. åka rutschkana eller klättra i utmanande ställningar. Lekplatsen är specialbeställd och finns inte i ordinarie sortiment. Vi på LibenPlay strävar alltid efter att kunna erbjuda bästa möjliga design för våra kunder. Hittar du, mot förmodan, inte vad du söker så designar vi gärna din drömlekpark. Kontakta oss för att få veta mer om detta upplägg. Ritades och monterades våren 2017.