Utegym

Våra olika serier – Utomhusgym

Vi levererar utegym till hela Skandinavien, produkterna är av hög kvalité med nödvändiga certifierat. LibenPlay är en av världens största tillverkare av bland annat utomhusgym. Vår produktutveckling och forskning ger hög kvalité. Den ISO certifierade produktionen sker med avancerade helautomatiska robotar. 

Stort utbud

Det stora utbudet innebär att man kan träna alla muskeldelar och kondition på samma ställe. Våra säljare skräddarsyr gärna paket som är optimala för Era behov. Gymutrustningen är anpassad för vårt hårda klimat, och du som kund är fri att välja färgkombinationer så att träningsutrustningen passar in i omgivningen. Redskapen passar i både stadsmiljöer, skogsmiljöer, på stränder, eller varför inte i ett villaområde. Till höger här kan du läsa mer om våra olika serier och även kika in på varje enskild produkt som vi har.

Flexibilitet

Våra kunder plockar själva ihop den utrustning man vill ha, men våra säljare finns naturligtvis där som rådgivare. Som kund kan man välja ifall man vill ha enbart utrustningen levererad eller om man vill ha underlag anlagt samt även produkterna monterade. Placeringen av utrustningen bestäms av hur terrängen ser ut, men att placera utrustningen i en stor cirkel alternativt i grupper efter vilken kroppsdel som tränas rekommenderas av oss på LibenPlay. Med Libenplays utegym får man en mycket prisvärd och funktionell gymanläggning som passar likväl den avancerade användaren som nybörjare. Det finns även möjlighet att med utrustningen bygga en simpel hinderbana.

Garantivillkor

Vi tål att jämföras – både gällande pris och kvalité.

Utomhusgym Universe

Universe är vår enklaste utegymsserie med utrustning optimal för cirkelträning. Många av delarna passar även utmärkt i hinderbanor.

Utomhusgym Olympia

Vår serie Olympia innehåller ett fullskaligt sortiment av utegymsutrustning. Här får du ett prisvärt utegym med god kvalitét utan extra finess. Bara att börja träna.

Utomhusgym Paralympia

Vår serie Paralympia är helt anpassad för rullstolsburna. Sitsen är utbytt mot ett friområde där man lätt placerar sin rullstol.

Utomhusgym Champion

Vår serie Champion har en något grövre konstruktion än Olympia. Från serien Champion kan du skapa ditt kompletta utegym med maskiner både för styrka och kondition.

Utomhusgym Bars

Med vår serie Bars kan den äventyrslystne få utlopp för sin kreativitet. Att träna med den egna kroppen som redskap och utföra avancerade såväl som enkla övningar har aldrig varit lättare. Utrustningen passar även utmärkt till hinderbanor.

 

Klicka på bilderna för att komma till respektive serie inom utegym

Våra olika paket

Utegym paket lilla

44 995 SEK

Priset är exklusive moms och frakt

Paketet innehåller:
6 st enheter
10 personer kan träna samtidigt
Yta som krävs är ca 50 kvadratmeter

Enheter: Crosstrainer, armhjul, benpress, sit-ups, chest and pull chair och multifunktionell

Material: Produkterna är tillverkade i metall och sedan finns det vissa komponenter som är i plast.

Montering: Vårt utegym levereras monterat och färdigt att fästas fast i marken genom gjutning.

Självklart kan du välja egna produkter som vi har i sortimentet, och skapa ditt egna paket.

Vårt lilla paket är ett utomhusgym för er som inte har en allt för stor plats att tillgå men som ändå vill kunna erbjuda möjligheten att träna alla delar på kroppen. Detta utomhusgym är perfekt att installera om det är så att ni vill börja i liten skala för att se över intresset bland era potentiella utövare. Allt eftersom kan ni sedan självklart köpa till enskilda produkter och vi hjälper er gärna att välja ut rätt produkter för att utöka er anläggning på rätt sätt.

Kontakta oss


Utegym paket mellan

62 995 SEK

Priset är exklusive moms och frakt

Paketet innehåller:
9 st enheter
14 personer kan träna samtidigt
Yta som krävs är ca 80 kvadratmeter

Enheter: Crosstrainer, armhjul, benpress, sit-ups, chest and pull chair, multifunktionell, träningscykel, barstång och monkey bar.

Material: Produkterna är tillverkade i metall med tillhörande komponenter i plast.

Montering: Även detta paket levereras monterat och färdigt att placeras på ett plant underlag. Vi rekommenderar att gjuta fast enheterna.

Självklart finns möjligheten att byta ut produkter mot andra som vi har i sortimentet.

Paket mellan har vi satt ihop för att få ut det mesta av sin träning, till ett väldigt bra pris. Detta utomhusgym passar perfekt för er som vill erbjuda möjligheten för era utövare att träna kondition, styrka och rehabilitering – allt finns samlat på samma ställe. Som leverantör av utegym så vet vi att våra kunder uppskattar denna typ av paket.

Kontakta oss


Utegym paket stora

89 995 SEK

Priset är exklusive moms och frakt

Paketet innehåller:
12 st enheter
18 personer kan träna samtidigt
Yta som krävs är ca 105 kvadratmeter

Produkter: Crosstrainer, armhjul, benpress, sit-ups, chest and pull chair och multifunktionell

Material: produkterna är som vanligt tillverkade i metall och plast.

Montering: Vi monterar färdigt fitnessutrustningen åt dig, och levererar den färdig att placeras på ett plant underlag. Vi rekommenderar att ni gjuter fast våra utegym.

Självklart kan du byta ut en eller flera produkter mot produkter som du själv väljer.

Det stora utomhusgym-paketet har vi satt ihop genom att noga välja ut gymutrustning som passar bra ihop. Detta utegym passar perfekt för er som vet att utegym är populärt i ert område eller som är säkra på att det kommer att bli populärt. Vem vill inte träna utomhus om vädret tillåter?

Kontakta oss


Utegym paket senior

41 465 SEK

Priset är exklusive moms och frakt

Paketet innehåller:
7 st enheter
10 personer kan träna samtidigt
Yta som krävs är ca 45 kvadratmeter

Produkter: Single fitness rider, armhjul, ryggmassage, pedaler, parallell stång, axelträning vågig och axelträning

Material: produkterna är tillverkade i metall och plast.

Montering: Vi monterar färdigt fitnessutrustningen åt dig, och levererar den färdig att grävas ned på ett plant underlag. Vi rekommenderar att ni gjuter fast detta paket, för bästa stabilitet.

Självklart kan du byta ut en eller flera produkter mot produkter som du själv väljer.

Kontakta oss