Park och lek

Park och lek

Liben har ett stort utbud av utrustning för park och lek. Här presenterar vi bara en del av utbudet. Är det något specifikt du söker, kontakta oss, vi har MYCKET att erbjudaVi levererar lekplatsutrustning till hela Skandinavien, produkterna är av hög kvalité med nödvändiga certifierat. LibenPlay är en av världens största tillverkare av bland annat lekplatser. Vår produktion är ISO certifierad och sker med avancerade helautomatiska robotar, på så sätt producerar vi produkter med samma precision varje gång.

Vårt sortiment består bl.a av klätterställningar, hinderbanor och diverse olika gungor där du även kan välja gungsitsen. Konventionella gungställningar, fjädergungor, vippgungor och annat som hör lekplatsen till finns i vårt sortiment.  Vi har dessutom karuseller för de som vill ha fart och fläkt. Vi anlägger även hinderbanor skräddarsydda för den yta som finns att tillgå, våra hinderbanor passar både stora och små. För det lugna parkbesöket har vi bänkar, bord, papperskorgar och annat för att skapa en trevlig utemiljö.

Vi kan även anlägga konstgjort underlag, ett smidigt alternativ till sand. I samarbete med Unisport Scandinavia levererar vi högkvalitativt underlag som följer alla regler gällande fallskydd och montering. Vi har både konstgräs och olika typer av gummi.

Som kund kan man välja ifall man vill ha enbart utrustningen levererad eller om man vill ha underlag anlagt samt även produkterna monterade. Då skickar vi ut våra duktiga montörer som har erfarenhet av våra produkter och hur de ska installeras på bästa sätt.

Mer om våra Fria färgval.

Garantivillkor

Vi tål att jämföras –både gällande pris och kvalité.

Gungor

Gungor är alltid populärt. Välj även vilken sittstyp din gungställning ska ha.

Gungor

Klassiska fjädergungor och vippgungor. Moderna och klassiska modeller.

Karusell

Våra karuseller alltid  lika populära bland barn. Våra är stabila och säkra.

Lekplats Enkel

Mindre klätterställningar, perfekta när du har ont om utrymme.

Möbler

Parkmöbler, bänkar, soptunnor och mycket mer.

Klättring

Repklättring i olika former, perfekt för barn med stort rörelsebehov.

Rutschkana

Rutschkanor är klassisk glädjespridare. En perfekt aktivitet för alla åldrar.

Hinder

En kraftmätning. Perfekt sysselsättning på Idrotten i skolan såväl som på fritiden.

Multiarenor

Sportkombination. Perfekt för på Idrotten i skolan och fritiden.