Referensobjekt

Referensobjekt

Ett urval av våra referensobjekt i Sverige

Vill du besöka en av våra referensplatser? Ta kontakt med en av våra säljare här


NYGATAN OCH BACKGATAN (HUSKVARNA)

Hökerum Bygg beställde utrustning från oss. Vi försåg 4 gårdar med utrusning. Lekställningen är modellen “Smygehuk”. Gungställningen “Supergunga” med kompissits. Karusellen “Karusell” och vippgungan “Kvatett”. Transab stod för entreprenad. Vi byggde enheterna hösten 2018.

   


HORDA (mellan VÄRNAMO och RYDAHOLM)

Horda vägförening köpte utrustning gym och barställning i form av nya Rosendal. Föreningen monterade och byggde själva.


BREDSAND CAMPING (ENKÖPING)

Bredsand Camping (Ägs av Nordic Camping) i Enköping valde lekplats Boden från Norrlandsserien. Libenplay hade totalentreprenad på arbetet och utöver Boden byggdes även en kompisgunga, en gungbräda och en konventionell gunga. För att läsa mer om denna camping, klicka här


HALLMARE HAVSBAD

Hallmare Havsbad har en Lekplats Båstad placerad på stranden. Lekplatsen är en prisvärd pjäs med både gungor och rutschkanor.
Libenplay levererade produkterna och campingpersonalen monterade själva lekplatsen. För att läsa mer om Hallmare Havsbad, klicka här


GLYTTINGE CAMPING (LINKÖPING)

Glyttinge Camping i Linköping ägs av Nordic Camping och inför säsongen 2018 behövde de en ny lekplats. Som grund valde de Lekplats Backaryd vilken kompletterades med en snurrkarusell. Libenplay hade totalentreprenaden på jobbet. För att läsa mer om denna camping, klicka här

Text

 


URSAND RESORT & CAMPING

Ursand Camping med VD Bert Karlsson är inne i en expansiv fas. Målet är att bli Sveriges bästa camping och då behövdes naturligtvis ett utegym. Strategiskt placerat vid hjärtat av campingen invid receptionen finns numera sex utegymsenheter från Libenplay Scandinavia, monterat av campingpersonalen själva.
Här kan du läsa mer om campingen


TROSA

HSB Södermanland beställde en totalentreprenad från oss. Här ser lekplatsen ”Abisko” tillsammans med en fjädergunga och vippgunga. Lekplats ”Bromma” står tillsammans med vår kompisgunga och en parkbänk. Vi hade totalentreprenaden och ansvarade över hela byggnationen, men använde oss av Karlsson Marktjänst för markarbetet. Enheterna uppfördes i slutet av 2017.


JÖNKÖPING (HOVSLÄTT)

Hökerum Bygg beställde utrustning från oss. Modellen “Gotland” ändrades och i samråd med kunden och fick en egen design. “Supergungan” förändrades när man placerade en “kompisgunga” stället för två traditionella sittsar. Basketkorgen monterades i anslutning till idrottsytan som bostadsområdet har. Nybergs Entreprenad stod för markarbete och underlag. Vi byggde enheterna våren 2018.


VETLANDA (KVILLSFORS)

I Kvillsfors utanför Vetlanda har Kvillsforsbostäder köpt en ny lekplats till sina hyresgäster. Valet föll på lekmiljön Backaryd från vår serie Blekinge, som är en klassisk lekplats med både gungor och flertalet rutschkanor. Designen passar perfekt in med sina gröna och bruna detaljer. En av flera fördelar med att handla en lekplats från oss på LibenPlay är att du som kund har möjligheten att välja de färger som passar just din utemiljö bäst. Byggdes våren 2017.


BANKERYD (FURUVIK)

I anslutning till idrottsanläggningarna i rekreationsområdet Furuvik i Bankeryd, utförde Jönköpings kommun en fin anläggning. Man valde LibenPlay som leverantör av utrustningen. Redskapen kommer från Utegymsserierna “Olympia” och “Universe”.


GRÄNNA

Gränna Camping ville inför säsongen 2017 göra en utbyggnad av existerande lekplats. Libenplay fick i uppdrag att sätta ihop ett paket och på bilderna ser ni resultatet.
Från serien Gotland kommer lekplatsens huvudattraktion i lekmiljön ”Fårö”. Denna lekställning är populär bland barn i alla åldrar och har flera utmanande moment. Här kan barnen t.ex. klättra, snurra runt eller leka ”inte nudda sand”. Denna kompletteras med lekmiljö ”Bankeryd” från Smålandsserien, anpassad för de allra minsta. Det finns bland annat en rutschkanor, en liten klättervägg och en nummerskylt där barnen kan träna sina kunskaper i t.ex. matte. Slutligen har Gränna Camping även ställt upp två gungor. Den populära gungan har flera olika namn, lite beroende på var i landet man befinner sig. Men kinagunga, fågelbogunga och kompisgunga är populär begrepp bland barn runt om i Sverige. Gränna Camping öppnade sin nya lekpark i april 2017! Mer om Gränna Camping


ULRICEHAMN (DALUM)

Naturbo ville inför sommaren ge sina hyresgäster en ny lekplats och Libenplay fick uppdraget att leverera denna. Lekplatsen utanför Ulricehamn innehåller flera olika moment för lek och rörelse. Barnen kan t.ex. åka rutschkana eller klättra i utmanande ställningar. Lekplatsen är specialbeställd och finns inte i ordinarie sortiment. Vi på LibenPlay strävar alltid efter att kunna erbjuda bästa möjliga design för våra kunder. Hittar du, mot förmodan, inte vad du söker så designar vi gärna din drömlekpark. Kontakta oss för att få veta mer om detta upplägg. Ritades och monterades våren 2017.


VÅRA REFERENSER

Här har ni en karta som visar platserna där alla våra referenskunder finns. Klicka på utsatt plats för att komma till adress och vägbeskrivning via Google Maps.

Det är antingen lekplatser, gungställningar eller utegym som finns hos våra kunder. För att se bilder på våra produkter hos våra referenser, vänligen klicka här

Vi är stolta över att finnas på så många olika platser runt om i Sverige, och vill självklart att även just din camping, bostadsrättsförening, skola, fastighet eller kommun ska finnas med på vår karta!

Kontakta oss för ett besök