Serviceavtal

 

Glöm inte underhållet

Alla lekplatser och utegym behöver kontinuerlig inspektion för att säkerställa att produkterna är säkra att använda. LPS har skötselinstruktioner som ger god vägledning i hur man inspekterar sin utrustning, och i den rekommenderar vi att man gör en årlig besiktning av produkterna.

Nu erbjuder vi möjligheten att teckna ett serviceavtal med oss. Det innebär att vi varje år genomför en inspektion av produkterna ni har och genomför en besiktning åt er. Vi åtgärdar även mindre brister som repor eller dylikt som kan ha uppstått under årens gång. Vi utför även lättare serviceåtaganden på plats så som att kontroll-dra bultar, skruvar, fästen, byter ut slitna karbinhakar och liknande.

Allt detta till ett fast pris om 2500 SEK exkl. moms per år. Ni behöver inte oroa er eller tänka på något kring era produkter, vi löser allt. 

Serviceavtalet kan sägas upp när som helst, men förnyas automatiskt varje år så att Ni ska känner er trygga med att alltid ha utrustning som lever upp till alla säkerhetskrav. Vi hör alltid av oss i god tid innan vi kommer och Ni som innehavare har alltid möjlighet att vara med under besiktningen.

SERVICEPAKETET INNEHÅLLER:

 Besiktning och dokumentation

 Säkerhetsmässig service

 Felavhjälpning av garantiåtgärder

Jag vill veta mer