Tjänster och partners

Våra tjänster och partners

SCR – Svensk camping

Vi är stolta över att vara associerad partner till SCR. Genom detta partnerskap så hoppas vi att vi kan leverera flera lekplatser och utegym till campingar runt om i Sverige. Vi på Libenplay Scandinavia har redan sålt ett flertal lekplatser till campingar, och vi vågar stoltsera med att våra produkter är perfekta för campingar! För att läsa mer om SCR så går du in på deras hemsida – www.scr.se

Säkerställ din lekplats och utegym

Alla lekplatser och utegym behöver inspektion för att säkerställa produkterna. Nu erbjuder vi möjligheten att teckna ett serviceavtal med oss. Varje år genomför en inspektion och besiktning av produkterna ni har. Vi åtgärdar uppkomna slitskador, även mindre brister som repor eller dylikt som kan ha uppstått under årens gång.

Våra tjänster om serviceavtal

Markarbete – Förankring – Montering – Besiktning – Uppföljning

LPS har en flexibel organisation som kan utföra hela processen från beställning till uppsatta produkter, alternativt att vi utför enstaka steg i processen. Kontakta oss för mer information om vad ni behöver hjälp med.

Våra tjänster om byggprocess

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit. – www.wasakredit.se

Mer information

Fria färgval – lite mera personligt

Du kan få personlig eller företagsprofil på Din anläggning där färgskalan är en tydlig identitet. Naturligtvis godkända enl. EU standarder, och anpassade för att klara den stränga nordiska kylan såväl som heta sommardags. Fria färgval gör helt enkelt våra produkter lite mer personliga.

Vår tjänst om färgval