Trampoliner och Lekland

Trampoliner och Lekland


Trampolinpark

Tittar du på att själv starta en trampolinpark? Då har du kommit rätt!

Som trampolinleverantör kan vi erbjuda ett brett sortiment för våra kunder. Vi har egen forskning och utveckling, samt tillverkning med högteknologiska robotar. Vi jobbar ständigt med att presentera nya och spännande produkter inom trampolinbranschen. Hos oss kan du antingen köpa standardiserade anläggningar, eller själv välja att anpassa efter din yta som du har att tillgå. En trampolinpark ska vara rolig, men också säker, vilket vi är noggranna med när vi designar våra trampolinparker.

Vår flexibla organisation anpassar sig efter Dina specifika behov. Utbudet är fullt anpassningsbart och vi kan anpassa alla produkter i sortimentet utefter era önskemål, t.ex. genom val av färg, design, storlek osv. Vi sköter hela eller delar av processen från idé till färdig miljö. Huvudkontor och lager finns i Bankeryd. Vi har även ett säljkontor i Göteborg.

Produktexempel

Lekland

Intresserad av att köpa lekland? Vi finns här för dig!

Libenplay är en av världens största tillverkare av lekland. Våra produkter håller erkänd hög kvalité utan att priset “skenar”, då vi har en väldigt avancerad tillverkningsprocess som erbjuder skalfördelar. Vi erbjuder här de enormt populära och framgångsrika leklanden. Vi kvalitetssäkrar självklart och ger garantier som räcker länge för att säkra upp din verksamhet. Att vi nu finns i Sverige ger dig och din verksamhet trygghet. Vi har ett stort utbud av redan färdiga lekland, men vi anser alltid att det är bäst att anläggningen anpassas efter våra kunders behov och önskemål. Naturligtvis har utrustningen rätt certifikat och kvalité, för de skandinaviska höga kraven.

Produktexempel

Läsa mer om vilka villkor och garantier vi erbjuder: Garantivillkor

Önskar Du finansiering kan vi hjälpa Dig: Finansiering

Tveka inte att kontakta oss, även om du bara har en affärsidé.

Jag vill veta mer

Vi levererar även produkter för utemiljö – Till lekplats och utegym