Utegym Paket

Utegym paket

Som leverantör av utegym vet vi att det ibland kan vara svårt att själv välja vilka produkter som passar. Om så är fallet så finns vi här för er. Det vi har gjort är att ta fram olika paket som är utformade för att utövarna ska kunna träna alla delar på kroppen. 

Framtagna utomhusgymspaket

Vi på Libenplay erbjuder ett omfattande produktsortiment inom fitnessområdet. Det vi har gjort här är att ta fram fyra stycken olika paket, för er som inte vill välja produkter själva. Dessa paket går snabbt och enkelt att installeras i marken, och varje enhet levereras monterad och färdig att installeras på valfritt underlag. Våra utegym är populära och välkända för de som tränar på inomhusgym, och de är samtidigt väldigt lätta att förstå för nybörjare.

Stor valfrihet

Vi ger naturligtvis dig som kund möjligheten att själv plocka ihop ett paket om så önskas. Vi erbjuder även fria färgval. Våra säljare finns tillgängliga som rådgivare för att optimera er utemiljö. Vill ni inte installera enheterna i marken själva, kan vi göra detta åt er. Vi levererar även underlag, sand, bark eller gummi. Placeringsdesignen bestäms av hur terrängen ser ut. Vi rekommenderar att placera utrustningen i en stor cirkel alternativt i grupper efter vilken kroppsdel som tränas.

Garantivillkor

Vi tål att jämföras – både gällande pris och kvalité.

Kontakta oss

Utegym Paket Lilla

7 enheter, 12 personer, 75 m2. Tränar alla delar av kroppen. Börja i liten skala, lätt att senare bygga ut.

Utegym Paket Mellan

10 enheter, 17 personer, 100 m2. Få ut det mesta av träningen, till ett bra pris. Tränar kondition, styrka och rehabilitering.

Utegym Paket Stora

14 enheter, 25 personer, 150 m2. Innehåller allt du behöver. Naturligtvis utbyggbart med fler kompletterade övningar.

Utegym Paket Senior

7 enheter 10 personer, 45 m2. Framtaget till aktiv träning för mogna. Sträckövningar kombinerat med lätt styketräning.