Utegym

Utomhusgym

Vi levererar utegym till hela Skandinavien, produkterna är av hög kvalité.
LibenPlay är en av världens största tillverkare av bland annat utomhusgym. Vår produktutveckling och forskning ger hög kvalité. Den ISO certifierade produktionen sker med avancerade helautomatiska robotar. 

Stort utbud

Det stora utbudet innebär att man kan träna alla muskeldelar och kondition på samma ställe. Våra säljare skräddarsyr gärna paket som är optimala för Era behov. Gymutrustningen är anpassad för vårt hårda klimat, och du som kund är fri att välja färgkombinationer så att träningsutrustningen passar in i omgivningen. Redskapen passar i både stadsmiljöer, skogsmiljöer, på stränder, eller varför inte i ett villaområde. Till höger här kan du läsa mer om våra olika serier och även kika in på varje enskild produkt som vi har.

Flexibilitet

Våra kunder plockar själva ihop den utrustning man vill ha, men våra säljare finns naturligtvis där som rådgivare. Som kund kan man välja ifall man vill ha enbart utrustningen levererad eller om man vill ha underlag anlagt samt även produkterna monterade. Placeringen av utrustningen bestäms av hur terrängen ser ut, men att placera utrustningen i en stor cirkel alternativt i grupper efter vilken kroppsdel som tränas rekommenderas av oss på LibenPlay. Med Libenplays utegym får man en mycket prisvärd och funktionell gymanläggning som passar likväl den avancerade användaren som nybörjare. Det finns även möjlighet att med utrustningen bygga en simpel hinderbana.

Garantivillkor

Vi tål att jämföras – både gällande pris och kvalité.

Universe

Universe är vår enklaste utegymsserie med utrustning optimal för cirkelträning. Många av delarna passar även utmärkt i hinderbanor.

Redskap

Våra serier  innehåller ett fullskaligt sortiment av utegymsutrustning. Här får du ett prisvärt utegym med god kvalitét. Bara att börja träna.

Paralympia

Vår serie Paralympia är helt anpassad för rullstolsburna. Sitsen är utbytt mot ett friområde där man lätt placerar sin rullstol.

Bars

Bars kan den äventyrslystne få utlopp för sin kreativitet. Träna med den egna kroppen som redskap, utför avancerade såväl enkla övningar. Utmärkt till hinderbanor.

PAKET

Här finner Du flera Utegymspaket för skiftande behov.

Övningar

Här kan du läsa hur du utför övningarna med och i våra utegymsprodukter.